Dragi učenci in starši, počitnice se zaključujejo in v ponedeljek 2. 9. 2019 se začne novo šolsko leto. Zaposleni v šoli že nekaj dni pripravljamo vse potrebno, za prijeten in spodbuden začetek šolskega dela.

Do prvih roditeljskih sestankov bomo pripravili šolsko Publikacijo, kjer boste našli osnovne podatke.

Gradbena dela bodo potekala tudi še v prvih tednih septembra, zato bodite zelo previdni in se izogibajte gradbišču.

1. RAZRED: V šolske prostore bodo prvič stopili prvošolci s starši, za katere pripravljamo sprejem ob 9.30 uri v jedilnici. Po sprejemu učenci skupaj z učiteljicami odidejo v učilnice, starši pa ostanejo v jedilnici na kratkem informativnem sestanku, ki ga bo vodila ravnateljica in pedagoginja. Šolskih torbic otroci ta dan še ne potrebujejo.

2. DO 9. RAZRED: Učence od 2. do 9. razreda se ob 8.20 uri zberejo v jedilnici, kjer bo kratek sprejem, nato skupaj z razredniki odidejo v razrede. Ker garderobe za učence 3.-9-r še niso urejene (izsuševaje zaradi vdora vode), naj učenci s seboj prinesejo vrečke za obutev. Obutev bodo nesli s seboj v razred.

POUK: Učenci od 2. r – 5. r bodo imeli 4 šolske ure (2 RU, 2 po urniku, do 11.45 ), nato bo za prijavljene učence podaljšano bivanje (OPB). Učenci od 6. r – 9. r bodo imeli 4 šolske ure (2 RU v matični učilnici, 2 po urniku, do 11.45).
POTREBŠČINE: Prvi šolski dan s seboj prinesite beležko, pisala in copate.

Ta dan bodo učenci prejeli učbenike iz učbeniškega sklada.

PREHRANA: Malica bo pripravljena za vse učence v 1. odmoru. Kosilo bodo dobili prijavljeni učenci (prijave že od preteklega leta).
JUTRANJE VARSTVO bo potekalo od torka, 3. 9. 2019 dalje.
PODALJŠANO BIVANJE: V podaljšanem bivanju bodo le prijavljeni učenci (junij 2019). Starši naj otrokom napišejo, do kdaj bodo učenci ta dan v OPB-ju in s kom gredo domov. Prav tako naj pisno obvestijo, če podaljšanega bivanja prve dni ne bodo koristili.

Damjana Korošec, ravnateljica

(Skupno 793 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost